FakSund er fakultetsrådet der varetager de studerendes problemstillinger på det Sundhedsvidenskablige Fakultet på Aalborg Universitet.
 
Vi har et håb om at samle så mange interesseret studerende som muligt fra alle sundhedsvidenskablige studier, da studenterpolitik er et vigtigt redskab for enten at bevare eller forbedre vilkårene for uddannelserne på Aalborg Universitet. Der skal gerne være en naturlig udskiftning i forbindelse med, at folk afslutter deres uddannelse, så det er vigtigt at der hvert år er nye seje studerende, der har lyst til at være med. Det må forventes at der skal afholdes et møde en gang i måneden, således at nye og eksisterende problemstillinger kan blive diskuteret. For at FagSund kan fungere optimalt, kræver det et godt samarbejde med de decentrale studienævn samt UPF (Uddannelsespolitisk Forum, det øverste studenterpolitiske organ i Studentersamfundet).

Du kan være med til at skabe den forandring der skal til. Er du bare en smule interesseret, så har du mulighed for at deltage i vores møder, hvor du kan komme med idéer og forslag, eller blot høre hvordan det står til på det Sunhedsvidenskablige Fakultet på Aalborg Universitet. Tilmeld dig møderne på Facebook-siden under begivenheder.

Husk! Går du op i dit studie, bør du også gå op i studenterpolitik. Det handler om din uddannelse!
 
 
Teksten er taget fra fakultetsrådets facebook-side: https://www.facebook.com/pages/FagSund/468194763249321?id=468194763249321&sk=info
 
 
Idræts repræsentant: Esben Röck, 3.semester - valgt som formand d. 24.02.14